22.2.2015

Huh!

En ole piiiitkään aikaan jaksanut kirjotella mitään. Olen ollut laiska ja konekin vetelee viimesiään. Nyt kuitenkin sain uuden koneen niin pääsee muokkailemaan kuvia sekä kirjottelemaan!


Sain joululahjaksi poikaystävältäni 100€ lahjakortin Hööksiin. Ostin hööksiltä housut, hanskat ja sadeponchon. 


Housut maksoivat 61,50€-74,90€. Tuntuvat erittäin hyviltä jalasta eivätkä tipahda jos vähän kumartuu. Tuntuvat kestäviltä ja ovat joustavat. Ostin ruskeat itselle. 


Sitten hanskat. Hanskat ovat tosi pehmeät ja joustavat. Maksoi 29,90€. Halusin nahkahanskat, koska mulla noista tämän hetkisistä hanskoista on kulunut se "mokka" pinta ja hanskat ovat sitten alta kangasta, ei ole pitoa kunnolla. 


Sadeponcho maksoi 5€. Mun piti ottaa kuva itsestäni tämä päällä, koska näytän ihan batmaniltä. :D En sitten muistanut. Selässä lukee isolla, valkoisella printillä HÖÖKS. Tuntui hyvältä päällä ja sopii monen kokoiselle. Saa nähdä minkä paskahalvauksen Eppu saa kun yritän tämä päällä selkään. :D


Tilasin vielä Suskin puodista housut ja huovan. Housut ovat käsintehdyt (muistaakseni) ja niillä kestää muutama viikko tulla perille.  


Pyydän anteeksi tätä screenshotia. Housut ovat hienot ja ei tule tollasia varmaan heti vastaan, väreinä oli punainen, valkoinen ja musta. Itselle tilasin mustat. Pakko oli saada, oli rahaa tai ei!
 Tykkään korkeavyötäröisistä housuista, koska hevosta hoitaessa pitää kumarrella paljon, niin matalavyötäröiset (kuten nuo mun farkkuratsarit) valuvat alas ja sitten näkyy rekkamiehen hymy... Niin ja mun farkkuratsareiden paikka joustaa vain vaakasuuntaan (näin asiasta kukkaruukkuun). 



Sitten tämä huopa. Huopaan tulee timanteilla Epun nimi toiselle puolelle ja toiselle puolelle timantti raita. Tilasin harmaan huovan, johon tulee turkoosit timantit. 

En malta odottaa että nämä mun tilaukset tulee! :)

Mitä mieltä olitte mun ostoksista?
Onko teillä kokemuksia näistä tuotteista?