14.11.2014

Vastauksia kysymyksiin! #1

Tässä postauksessa vastailen teidän lähettämiinne kysymyksiin! Laitan postaukseen kysymyksien ohelle myös joitakin kuvia koneeni kätköistä, ettei ole tylsää luettavaa.
 
Suuret kiitokset kysymyksistä!




Lempielokuva?
Noh, mulla ei oikeastaan ole sellaista lempparia, mutta tykkään kauhusta ja komediasta. Odotan että tulisi sellainen kauhuelokuva joka oikeasti olisikin pelottava.
 

Lempi laulaja/bändi?
Pakko tähänkin vastata, että ei oikein ole. Olen musiikin suhteen melkeimpä kaikkiruokainen, paitsi olen tosi valikoiva. Voisin kuitenkin vastata, että Apulanta on sellainen bändi, mitä on tullut kuunneltua aika pienestä saakka, ja ehkä tämän bändin kappaleitä löytyy eniten. Tarkoitan niin kuin yhden bändin kappaleita, muita on vain 1-5. Toivottavasti osasin selittää...
 

Lempiruoka?
Tähän voin vastata lyhyesti ja ytimekkäästi; TONNIKALAPASTA!
 

Mitä söit viimeksi ravintolassa ja milloin?
Hmm... Olisikohan ollut joskus elokuussa (?), oltiin poikaystäväni kanssa Fresnossa Hämeenlinnassa. Söin porsaanliha pihvin, lohkoperunoita ja juomana oli mansikka siideri.
 

Upein kokemus hevosten kanssa?
Upeinta on varmaan ollut se, kun huomasin että hevoseni luottaa minuun. Myös kaikki ne hetket, kun huomaa että olen itse saanut hevosen oppimaan jotakin.
 Muutenkin kaikki positiivinen kehittyminen on huippua!










Kadutko tällä hetkellä jotain liittyen hevosiin?
No ehkä sitä, kun niin nuorena ja kokemattomana vänkäsin että saisin oman hevosen, mutta onneksi kokemukseni on kasvanut ja osaan nyt huolehtia niistä paremmin kuin silloin. Tosin, hetkeäkään en vaihtaisi pois.
  

Lempi loimi-merkki?
En ole niin merkkien mukaan, mutta eskadronin kaikki varusteet miellyttävät omaa silmää niiden upeiden värien ja kuvioiden vuoksi.
 

Mikä oli keskimäärin arvosanasi ylä-asteella?
Vähän ehkä hävettää sanoa, mutta jos oikein muistan niin lähellä kutosta... Olin, ja olen edelleen todella huono matematiikassa, fysiikassa ja kemiassa. Eikä sitten enää huvittanut edes yrittää.
 


Kuinka usein liikutat heposi?
Pyrin liikuttamaan vähintään viisi kertaa viikossa. Riippuu niin paljon siitä että miten pääsen kulkemaan. Nyt sain kulkemisen hyvin järjesteltyä, niin pääsen ratsastamaan taas säännöllisesti. :)
 

Ratsastamaan mennään, satoi tai paistoi, onko näin?
Kyllä näin on! Ja nyt olen hevosia totuttanut pimeyteen. Ennen en mennyt pimeällä, mutta silloinhan ei talvella ja syksyllä voisi mennä ollenkaan.
Ensin harjoiteltiin kaikkia luottamus juttuja, ettei olisi niin säikky ja nyt totutellaan hämärään.
Ostoslistalla on hyvä otsalamppu ja lisää heijastimia plus joitakin sade varusteita sekä välikauden varusteet.

Oletko kisannut omilla hevosillasi?
En ole, mutta tarkoitus olisi joskus päästä johonkin kisoihin.
 

Este- vai kouluratsastus?
Esteratsastus on lähellä mun sydäntä ja tykkään hypätä. Toki kouluratsastuskin on todella tärkeää. Jos sileällä työskentelee hyvin, niin esteet onnistuu paremmin, kuin ilman kouluratsastuksen treenaamista.
  
 
Pahin tippumisesi?
Hmmm...? Ikinä en ole kovin pahasti tippunut. Ehkä se, kun kesällä 2012(?) Eppu pelästyi ja minä tipsahdin niskoilteni. En saanut muuta kuin ison mustelman takapuoleen ja oli vaikea kävellä.
 

Kauanko olet harrastanut ratsastusta?
Aloitin tunneilla noin 7 vuotiaana, mutta jossain välissä oli taukoa jolloin ratsastin silloin tällöin. Mutta olisiko nyt noin 11 vuotta kaiken kaikkiaan.
 

Unelma hevosesi?
Mietiskelinkin tätä yksi päivä, ja tajusin että unelma hevoseni seisovat pihassa. En vaihtaisi niitä mihinkään. Mutta näin lyhyesti kiltti, reipas ja ratsastaessa haastetta, tykkää hypätä, rehellinen ja tykkää työskennellä.
 

Haaveammattisi?
Haaveammattini on lastenhoitaja, johon nyt opiskelenkin. Oman tallinkin peustaminen voisi olla mielenkiintoista. Olisi kiva myös voittaa lotossa niin ei tarvitsisi enää murehtia mistään, mutta tuskin näin tulee käymään. :D
 

Korkein hyppäämäsi este?
Jos oikein muistan, niin 90cm. Voi olla korkeampikin, mutta tuo korkein mitattu.

 










Lempirotusi?
En ole roturasisti, mutta amerikkalainen ravuri on varastanut sydämeni. Varmaan noiden omieni takia, kyllä kelpuuttaisin itselleni minkä rotuisen tahansa, luonne ratkaisee.
 

Viisi lempi blogia?
1. Tiian blogi Voitto Kotiin
2. Pinjan Bon Bon
3. Tuttavani blogi
4. Myöskin tuttavani blogi
5. Löysin tämän Facebook ryhmästä ja jotenkin vain tykästyin. .
6. Asuu samalla paikkakunnalla ja käytiin samalla tallilla, joten on kiva seurata hänen puuhailujaan.

Paras muistosi/ kokemuksesi hevosten kanssa?

Paras muisto on se, kun sain ensimmäistä kertaa taluttaa, hoitaa ja ruokkia omaa hevosta. Karsinoiden putsauksesta puhumattakaan.


 
 
Kuinka monesti olet tippunut ?
Pitkään pystyin sanomaan että olen pudonnut vain kerran, mutta enää en ole laskuissa pysynyt mukana. Alkuun ei oikein kemiat kohdannut Epun kanssa, mutta nyt en ole enää tippuillut.
 

Lemppari po
ni /hevonen
Eppu ja Nella tietenkin. :) Omat on aina ne parhaat!
 

Lempi vlogaajat ?


Pahemmin en vlogaajia seuraa, mutta Eetu on paras.









 
 
 
Mitä mieltä olitte tällaisesta postauksesta?
Onko jotakin paranneltavaa/kehitettävää?
Onko jotakin jota haluatte että toteutan?