Sivut

14.11.2016

Kuvapostaus

Pitkästä aikaa täällä taas! Olen paria videota väkertänyt tässä viimeaikoina, aina kun olen ehtinyt,mutta hieman söi intoa, kun kokeilin yhtä todella hyvää videoneditointi ohjelmaa, ilmaisversiota ja tein tallin esittely videon, mutta koska tuo oli kokeilu, niin puolet videosta on ruman ja ison vesileiman peitossa... Pitää toi video tehdä uudestaan. Kyseisen ohjelman aion kuitenkin joskus ostaa! Olen myös tehnyt myweek videota, mutta hukkasin nuo valmiit videot jonnekin, joten sekin pitää aloittaa alusta... Mutta nyt viime ratsastuksesta muutamia kuvia!

Meilläkin on kivasti lunta, se tuo mukavasti valoa päivään, mutta kuvia on hankala saada, sillä valoisaa on niin pieni aika päivästä ja itse menen tallille illemmalla, niin on jo pimeää. Nyt kuitenkin perjantaina saimme poikaystäväni kanssa minun isältä kyydin tallille hieman aikaisemmin, joten ei ollut ihan pimeää, mutta hämärää kuitenkin, joten kuvat ovat hieman rakeisia, pahoittelen.


Kuolainten lämmittelyä

Ilmeellä mennään
Eppu ei ollut kaikkein rennoin, sillä se saa ilmojen kylmetessä hirveästi lisää energiaa. Nämäkin kuvat ovat vielä meidän ratsastuksen alusta, sillä tuli pimeää ja kuvaaja jäätyi. Eppu muutenkin rentoutuu yleensä vasta kun ollaan verkattu kunnolla.



Mentiin ihan perus juttuja, eli taivutuksia, asetuksia, ympyröitä ja temmon vaihteluita, sekä siirtymisiä.

Tässä siis taputtelen ja kehun, sen takia etukeno. :D


Tästä ylläolevasta kuvasta huomasin, että mun täytyisi jalustimia pidentää, sillä kevennän hirveän korkealle, muutenkin kun katselin näitä kuvia, niin jalustimet näyttävät hirveän lyhyiltä. Mulla on ollut aina se ongelma, että kiskon jalustimet tosi lyhyelle. En myöskään avaa mun lonkkaa tarpeeksi ja takareidet ovat kireät, jotka vaikuttavat kamalasti mun ratsastukseen ja tekee tuoli-istunnan ja samalla polvet painuvat liikaa kiinni satulaan ja kantapäätkin tuppaavat nousemaan...


Taas tuola edessä taputtelemassa.
Ajattelin myös kokeilla toista etukaarta tuohon satulaan, sillä nyt kun olen päässyt taas säännöllisesti tallille ja liikuttamaan, niin Epulle on tullut selkään lisää lihaksia, joten etukaari tulee nyt liian kapealle ja ylös. Jos se sitten ei auta, niin pitää toppauttaa satula.

Tää tuoli-istunta on kamala...

Tosiaan tälläinen kevyt ratsastelu, mutta hyvin tuo hevonen hikoili, keskittyi ja loppua kohden rentoutui kivasti. Joka kerta kun ratsastan, niin kehun hevosta hirveästi, sillä haluan että se oppii positiivisen kautta ja se on ollut aika tehokas tapa. Tehdään ratsastuksesta mukavaa! 

Olen myös Nellaa alkanut taas liikuttaa, mutta siitä tulee oma postaus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti