Sivut

2.10.2016

Maastoilua

Olimme Epun kanssa keskiviikkona 28.09 pienellä maastolenkillä ja Joonas oli mukana kävellen. Ilma oli aivan kamala, jonka takia käytiin vain vähän kääntymässä. Eppu tuppaa keräämään energiaa, jos ei saa tarpeeksi liikuntaa ja en ole flunssani takia voinut liikuttaa pariin viikkoon kauhean aktiivisesti. Epulla myös tulee virtaa aina syksyn tullen, sekä tuulisella ilmalla se on hieman säikympi, nykyään se kuitenkin ottaa aika lunkisti. Voisin tehdä erillisen postauksen sen käytöksen muuttumsesta parempaan kun aloitimme maastakäsittelyn.

Eppu meni tosi nätisti ja rauhassa, mutta rehupaalien heiluvia verkkoja piti hieman kytätä, koska nehän saattavat hyökätä vaikka päälle. 

Tästä lenkistä on videota, mutta materiaalia ei ole paljoa, sillä Joonaksen sormet meinasivat jäätyä. Oli tosi kiva, kun sai maastostakin muutakin videota, kuin kypäräkameralla otettua. Video on kuvattu puhelimella, sillä olen hukannut kameran akun laturin... :D Sekä kypäräkameran video on aika mössöa, koska en löytönyt kuin hitaan ja pienen muistikortin siihen, joten piti kuvata huonolla laadulla...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti