12.7.2016

BLOGIIN ELOA JÄLLEEN!

Jipii! Mun on pitänyt jo TODELLA pitkään kirjoitella tänne, mutta ongelmana on ollut se, että ei tosiaan ole ollut kirjoitettavaa. Talvella, en pääse kunnolla kulkemaan tallille, niin pääasiassa käveltiin/hölkkäiltiin pellolla, kentällä tai maastossa ja sellaisesta nyt ei ole erityistä kerrottavaa. Nyt kun kelit paranivat, lumet suli ja alkoi mopoiluilmat, aloittelimme treenausta taas pikkuhiljaa, mutta sitten mopedi päätti sanoa itsensä irti... Mutta nyt SE TOIMII ja pääsen tallille säännöllisesti. Pakko sanoa, että olen meinannut tulla hulluksi, kun en ole päässyt kunnolla tallille. 

Nyt valittamiset sikseen ja itse asiaan. Olin poikaystäväni kanssa kärryilemässä Epun kanssa. Talvella en päässyt ajamaan oikeastaan ollenkaan, koska meiltä meni ensin toinen aisaremmi poikki, koska sähläyksen ja kaaoksen seurauksena, Eppu astui sen päälle... No, ilman aisaremmejäkin voi ajaa. Joskus, muistaakseni helmi- maaliskuussa, mun piti viedä kaveria ja hänen amerikkalaista poikaystävää ajelulle. Laitettiin hevonen yhdessä kuntoon, ja kun olimme lähdössä pihasta, ihmettelin, että miksi aisat on hevosen selän yläpuolella. Vedin Epun meidän pihan aitaan päin, hyppäsin kärryistä ja kauhukseni huomasin, että ylinremmi oli paukahtanut suoraan sanottuna paskaksi. Ajettiin me ehkä viisi sekuntia... Nyt kuitenkin viime viikolla, hankimme uudet remmit, olihan nuo jo vanhat ja huonossa kunnossa. Uskaltaakohan kaveri ja hänen poikaystävä tulla enään ajamaan...?

Nyt meni hieman ohi aiheen, mutta tässä melko tylsä video tästä 11.7 ajelusta.

HUOM! Jos ette kestä lihavan ihmisen vatsamakkaroita, älä katso videota. Paita olikin tiukempi, mitä oma peili antoi olettaa! :D





Tähän loppuun vielä aion sanoa, että nyt on tiheään tahtiin tulossa ainakin kaksi postausta ja muutenkin. Toisessa kerron hieman tämän hetkisiä kuulumisia. Myös pohdin, että uppaan tästä lähtien nämä videot mun henkilökohtaselle youtube tilille, sillä videon latautuessa, en voi kirjoittaa blogiin ja se olisi muutenkin ehkä helpompaa. Pohdin myös sellaista asiaa, että vaikka tämä on hevosaiheinen blogi, niin tulen tekemään tänne postauksia millon mistäkin. Mistä ikinä minä itse haluan ja mitä mieleen pälkähtää.  

Tein myös videoon uuden intron. Hieno, eikö?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti