24.6.2015

Sadetta ja uusien juttujen testailua

Mulla on ollut tämä jo jonkin aikaa työn alla, mutta olen kuvannut raw-kuvia ja mulla ei ole enää millä muokata niitä, mutta laitan sitten muokkamattomia ja tästä edespäin kuvaan pelkkiä jpg-kuvia, ennen kuin ostan kuvienkäsittely ohjelman. :)

Kerroin tässä postauksessa noista Suskin puodin tilauksista, jotka tulivat muistaakseni toukokuussa, mutta vasta vähän aikaa sitten testasin niitä. Kerron myös samassa postauksessa mainitsemastani sadeponchosta.

Näytän jättiläiseltä ton ponchon kanssa. :D



Kerron nyt vaikka ensin tosta mustakaavusta. Poncho on TODELLA iso, mutta se on hyvä niin ei tarvitse valmistella eri kokoja, eikä tarvi miettiä jos on esimerkiksi paksu takki. Poncho ei ollut Epun mielestä edes pelottava. Ensi kerralla haluan kyllä jonkin narun tai vyön vötärölle ton kanssa...


Eppu ja pelottava pontso

Kyllä muakin naurattais!

Sitten niihin Suskin puodin juttuihin. Tilasin sieltä nämä ratsastushousut mustana, sekä tälläisen satulahuovan, harmaana turkooseilla timanteilla.
Tilaustani odotin suunnilleen 3kk, koska housut olivat tilaustuote. Kyseistä verkkokauppaa voin suositella! Tosi hyvä asiakaspalvelu ja huopa tuli kyllä ajallaan, mutta halusin itse sen samaan aikaan kuin housutkin.

Housut on ERITTÄIN joustavat ja mukavat. Mulla ei ole ikinä ollu näin mukavia ja kevyen tuntuisia ratsastushousuja. Lisäksi ne on hienot ja silikoni todella pitävää. Olen ajatellut ostaa toiset samanlaiset housut, varmaan fucsian värisenä.





Huopakin on laadukkaan oloinen ja turkoosit timantit sopivat ihan passelisti harmaaseen huopaan! Huovan toisella puolella on nyörityksen vieressä raita samoilla timanteilla.



Myös laitoin otsapantaan timantteja itse. Ostin hevosemssuilta halvalla pannan josta puuttui ne kokonaan.



Loppuun vielä muutama kuva ratsastuksesta, sekä loppuun video!


Vinopää

Photobomb. :D


Hän on komea. :)



Tein myös blogin videoihin intron! Mitä ootte mieltä?


Kertokaa myös jotakin postausideoita/toiveita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti